Hlavní stránka
Jméno
Heslo
 

Ochrana osobních údajů

Základní informace

Správce osobních údajů

Jsme společnost Martin Motl, IČO 63780623

Jaké osobní údaje zpracováváme

Zpracováváme osobní údaje, které nám sami poskytnete. Pokud si u nás objednáte zboží, potřebujeme od vás údaje, které jsou označené jako povinné (jedná se o vaše jméno a příjmení, doručovací adresu). Pro účel prodeje zboží potřebujeme vaši e-mailovou adresu, na kterou vám zašleme potvrzení objednávky, které zároveň slouží jako potvrzení uzavřené kupní smlouvy a kopii obchodních podmínek a reklamačního řádu. Při objednání zboží či služeb můžete vyplnit i nepovinné údaje. Např. při vyplnění vašeho telefonního čísla vám můžeme zaslat informaci o doručení zboží apod. Nepovinné údaje nám poskytujete dobrovolně.

Osobní údaje třetích osob, které nám poskytnete

Poskytujete-li nám osobní údaje třetích osob, je vaší povinností informovat o tom dotyčnou osobu a zajistit si její souhlas s těmito podmínkami ochrany osobních údajů.

Proč shromažďujeme a zpracováváme vaše osobní údaje

Velkou část vašich osobních údajů potřebujeme k tomu, abychom s vámi mohli uzavřít kupní či jinou smlouvu ohledně zboží či služeb, které si u nás chcete zakoupit. Na základě tohoto právního důvodu tedy zpracováváme především údaje fakturační a doručovací.

Předávání osobních údajů třetím subjektům

Doručení zboží: dopravce by vám nikdy nebyl schopen doručit objednané zboží, pokud bychom mu mj. nepředali údaje, kam a komu má zboží doručit. Tyto údaje dopravci předáme podle toho, jak je vyplníte v objednávce. Takto předané údaje zahrnují především vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, tel. číslo, na kterém vás může dopravce kontaktovat, a pokud nebylo zboží uhrazeno předem, tak i případně částku, kterou je třeba při převzetí zboží uhradit. Dopravce je ve vztahu k osobním údajům, které mu předáme, oprávněn zpracovávat je pouze pro účely doručení zboží a poté osobní údaje bezodkladně smazat.

Poskytovatelé služeb

zpracovatelé: účetní, daňový poradce, advokáti, poskytovatel datových služeb, poskytovatelé poštovních služeb.

Jak dlouho vaše osobní údaje zpracováváme?

Doba zpracování: po dobu 10 let osobní údaje uvedené pro fakturační účely

Právo podat stížnost

Uplatněním práv výše uvedeným způsobem není nijak dotčeno vaše právo podat stížnost u příslušného dozorového úřadu. Toto právo můžete uplatnit zejména v případě, že se domníváte, že vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně nebo v rozporu s obecně závaznými právními předpisy. Stížnost proti námi prováděnému zpracování osobních údajů můžete podat u Úřadu pro ochranu osobních údajů, který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

 

na začátek stránky